project
Kontakt Portfolio
Izrada Web Stranica Redizajn Web Stranica Izrada Web Aplikacija Web Hosting Društvene Mreže Internet Oglašavanje Oglašavanje na Društvenim Mrežama SEO Dostava Sadržaja IT Podrška Grafički Dizajn
Izrada Web Stranica Web Stranica Računovodstvo
JEZIK
Hrvatski Italiano English

Arcadia Online

Arcadia Online je browser igra u žanru MMORTS (Massive Multiplayer Online Real Time Strategy). Cilj igre je skupiti resurse i sudjelovati u bitkama sa susjednim igračima.

Arcadia Online je projekt koji je imao kao cilj ponuditi novo iskustvo igračima browser igara, sa većim fokusom na interakciju između igrača. Igra je jedna srednjovjekovna strategija sa fantasy elementima koja se odvija na ogromnoj mapi di više tisuća igrača mogu istovremeno graditi gradove, trenirati vojsku i boriti se međusobno. Svi korisnici dijele istu mapu i kroz njihove interakcije mijenjaju svijet oko sebe. Igra je u potpunosti prilagođena igranju preko web browsera ili smartphonea.

Veliki izazov kod programiranja igre je bio naći način za pohranu i procesuiranje velikog broja podataka. U svakom trenutku stotine jedinica se mogu kretati po mapi i stvarati razne interakcije, što bi znalo dovesti do loših performansi. Problem smo riješili asinkronim ažuriranjem baze podataka, što je dovelo do velikog poboljšanja u performansama.

Kroz vijek igre više od 5000 igrača je probalo igru i dostigli smo vrhunac od 300 korisnika koji u istom danu igraju. Šest mjeseci nakon pokretanja igre, zbog financijskih razloga, serveri su ugašeni. Unatoč solidnim brojkama, igra nije uspjela postići kritičan broj korisnika da postane financijski isplativa.

  • web stranica
  • CMS
  • web aplikacija
  • nativno oglašavanje
  • personalizirani dizajn
  • računalna igra
KONTAKT
Nazovite nas
Nazovite nas
Pošaljite nam poruku putem chat-a
Pošaljite nam poruku putem chat-a
Pošaljite nam poruku putem WhatsApp-a
Pošaljite nam poruku putem WhatsApp-a

Opišite nam projekt i stupit ćemo u kontakt s Vama sa ponudom za izradu web stranice.

Ime
E-mail
Tel.
Poruka

Opišite nam projekt i stupit ćemo u kontakt s Vama sa ponudom za izradu web stranice.

Označite usluge koje Vas zanimaju:

KONTAKT Pronašli smo slijedeće pogreške: Ispravite pogreške i pošaljite ponovno upit. Fali ime Krivi e-mail Krivi broj telefona Fali poruka Kliknite na Nisam robot Primili smo Vašu poruku i odgovorit ćemo u što kraćem roku na e-mail ili broj telefona: Oops, došlo je do pogreške u slanju Vaše poruke, pokušajte nas kontaktirati putem email-a dok ne popravimo ovaj bug, hvala. Već ste poslali jednu poruku, ubrzo ćemo Vam se javiti.
PORUKA Na ovome još radimo, uskoro će biti dostupno. Pozdrav! Kako Vam možemo pomoći?