project
Kontakt Portfolio
Izrada Web Stranica Redizajn Web Stranica Izrada Web Aplikacija Web Hosting Društvene Mreže Internet Oglašavanje Oglašavanje na Društvenim Mrežama SEO Dostava Sadržaja IT Podrška Grafički Dizajn
Izrada Web Stranica Web Stranica Računovodstvo
JEZIK
Hrvatski Italiano English

Flight Attendant Agency

Flight Attendant Agency je projekt koji smo odradili za američku agenciju koja se bavi pronalaskom posla za stjuardese i stjuarde. Spajanje web stranice i ciljane strategije digitalnog oglašavanja je doveo do odličnih rezultata.

Agencije koje se bave pronalaskom posla putem interneta moraju se nositi s velikom konkurencijom. Za uspjeh potrebna je inovativna digitalna strategija kako bi se probilo do kupaca. Naša pomoć u stvaranju web prisutnosti je pomoglo Flight Attendant Agency da pronađe vlastito mjesto u konkurentnom digitalnom okruženju.

Za privuči klijente važan je i kvalitetan personalizirani dizajn, koji šalje podsvjesnu poruku potencijalnim kupcima. Kao glavnu inspiraciju za dizajn web stranice uzeli smo nebo. Metafora neba nas podsjeća na slobodu i nove prilike, koje se vežu uz posao stjuardesa i stjuardaWeb stranica ima integrirani PayPal sistem za plačanje koji omogućuje brzo i jednostavno plačanje putem interneta. Također stranica ima integrirani sustav za affiliate marketing, koji pomaže agenciji u internet promidžbi.

  • web stranica
  • paypal
  • affiliate program
  • adwords oglašavanje
  • facebook oglašavanje
  • personalizirani dizajn
  • serenity CMS
KONTAKT
Nazovite nas
Nazovite nas
Pošaljite nam poruku putem chat-a
Pošaljite nam poruku putem chat-a
Pošaljite nam poruku putem WhatsApp-a
Pošaljite nam poruku putem WhatsApp-a

Opišite nam projekt i stupit ćemo u kontakt s Vama sa ponudom za izradu web stranice.

Ime
E-mail
Tel.
Poruka

Opišite nam projekt i stupit ćemo u kontakt s Vama sa ponudom za izradu web stranice.

Označite usluge koje Vas zanimaju:

KONTAKT Pronašli smo slijedeće pogreške: Ispravite pogreške i pošaljite ponovno upit. Fali ime Krivi e-mail Krivi broj telefona Fali poruka Kliknite na Nisam robot Primili smo Vašu poruku i odgovorit ćemo u što kraćem roku na e-mail ili broj telefona: Oops, došlo je do pogreške u slanju Vaše poruke, pokušajte nas kontaktirati putem email-a dok ne popravimo ovaj bug, hvala. Već ste poslali jednu poruku, ubrzo ćemo Vam se javiti.
PORUKA Na ovome još radimo, uskoro će biti dostupno. Pozdrav! Kako Vam možemo pomoći?