project
Kontakt Portfolio
Izrada Web Stranica Redizajn Web Stranica Izrada Web Aplikacija Web Hosting Društvene Mreže Internet Oglašavanje Oglašavanje na Društvenim Mrežama SEO Dostava Sadržaja IT Podrška Grafički Dizajn
Izrada Web Stranica Web Stranica Računovodstvo
JEZIK
Hrvatski Italiano English

OK CASA web

Talijanska agencija za poslovanje nekretninama OK CASA web koja pokriva Monfalcone i okolicu nam je povjerila izradu i upravljanje web sadržajem te web oglašavanjem. Višegodišnja suradnja od samih početaka tvrtke nam je omogućila da budemo dio uspješne poduzetničke priče i pomognemo u stvaranju novog regionalnog lidera u poslovanju nekretninama.

Već od osnivanja tvrtka OK CASA web je prepoznala važnost digitalizacije poslovanja i postavila prisutnost na internetu kao glavnu strategiju u razvoju posla. Ponosni smo da smo od početka dio uspjeha ove male agencije koja je od skromnog početka u tri godine postala regionalni lider u Monfalcone-u i okolici. Fokus na web tehnologijama im je omogućio da u kratkom roku prestignu druge lokalne agencije koje već godinama posluju u regiji.

Web stranica agencije je prošla kroz više verzija sa neprekidnim radom i optimizacijom. Konstantni rad nam je omogućio da prikupimo podatke o posječenosti i prilagodimo web stranicu potrebama kupaca nekretnina. Razna poboljšanja na digitalnoj platformi su kroz vrijeme omogućila uspjeh u poslovanju.

Posebni fokus smo posvetili funkciji za pretraživanje nekretnina kako bi pojednostavili proces pronalaska nekretnine. Integracija sa Google Maps-om također pomaže klijentima da na interaktivan i zanimljiv način pronađu nekretninu u zoni koja ih interesira.

Kako bi olakšali upravljanje listom nekretnina spojili smo stranicu s web aplikacijom GESTIN, koja olakšava upravljanje raznim aspektima u poslovanju nekretnina. S vremenom jednostavna web stranica se pretvorila u digitalnu platformu koja spaja sve važne aspekte poslovanja jedne agencije za nekretnine.

  • web stranica
  • pretraga nekretnina
  • gestim CMS
  • google maps API
  • adwords oglašavanje
  • facebook oglašavanje
  • personalizirani dizajn
KONTAKT
Nazovite nas
Nazovite nas
Pošaljite nam poruku putem chat-a
Pošaljite nam poruku putem chat-a
Pošaljite nam poruku putem WhatsApp-a
Pošaljite nam poruku putem WhatsApp-a

Opišite nam projekt i stupit ćemo u kontakt s Vama sa ponudom za izradu web stranice.

Ime
E-mail
Tel.
Poruka

Opišite nam projekt i stupit ćemo u kontakt s Vama sa ponudom za izradu web stranice.

Označite usluge koje Vas zanimaju:

KONTAKT Pronašli smo slijedeće pogreške: Ispravite pogreške i pošaljite ponovno upit. Fali ime Krivi e-mail Krivi broj telefona Fali poruka Kliknite na Nisam robot Primili smo Vašu poruku i odgovorit ćemo u što kraćem roku na e-mail ili broj telefona: Oops, došlo je do pogreške u slanju Vaše poruke, pokušajte nas kontaktirati putem email-a dok ne popravimo ovaj bug, hvala. Već ste poslali jednu poruku, ubrzo ćemo Vam se javiti.
PORUKA Na ovome još radimo, uskoro će biti dostupno. Pozdrav! Kako Vam možemo pomoći?